Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Marked » Afrika

Afrika kræver kød på panden

Flere afrikanske lande bliver rigere, og det åbner muligheder for eksport af danske fødevarer. Danske ESS Food sælger allerede kød til 25 lande i Afrika og forventer yderligere vækst.

29. apr 2014

3 grafer: Her er potentialet i Afrika

Gå på opdagelse i tre grafer, der giver dig et statistisk billede de afrikanske lande, som er mest interessante for investeringer og dansk fødevareeksport.

29. apr 2014

Afrikas fattige bliver overvægtige

Overvægt går hånd i hånd med underernæring blandt fattige i Afrikas byer. Manglen på sunde fødevarer er et af problemerne, som dansk landbrug kan hjælpe med at løse.

29. apr 2014

Afrika-bussen kører nu og Danmark skal med

Tocifrede vækstrater og en eksplosivt voksende gruppe af kritiske forbrugere, der efterspørger fødevarer af høj kvalitet og fødevaresikkerhed øger potentialet for danske virksomheders eksporteventyr...

29. apr 2014

Afrika savner viden om fødevareproduktion

ANALYSE - I dag eksporterer den danske fødevareklynge for 3,1 mia. kr. brød, kiks og mejeriprodukter til afrikanske lande. Men der er potentiale for at udvide forretningen.

Om temaet

SENESTE NYHEDER