Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Produktion » Enzym- og ingrediensindustrien

Minister: Forskning er afgørende for konkurrenceevnen

Enzym- og ingrediensindustrien er en dansk styrkeposition mener fødevareminister Karen Hækkerup. Hun har stort fokus på, at universiteterne genererer ny viden.

10. sep 2013

TV

TV TV: Forskere klar med den saltfattige ost

Danske forskere har fundet ud af, hvordan man reducerer saltindholdet i ost med op til 50 procent uden at det påvirker smag og konsistens.

09. sep 2013

Fremtidens fødevarer står i enzymernes tegn

De globale fødevareressourcer er sat under pres af en hastigt voksende verdensbefolkning. Det åbner gode muligheder for enzym- og fødevareingrediensbranchen, hvor Danmark har stor ekspertise.

10. sep 2013

Novozymes er magnet for udenlandsk hjernekraft

Novozymes er Danmarks største enzymvirksomhed og tiltrækker også udenlandske forskere. En af dem er Albert Cervera-Padrell, der blev tiltrukket af Danmarks store fokus på forskning.

10. sep 2013

Virksomheder savner samlet forskningsindsats

Danmark er førende i ingrediens- og enzymbranchen, men kun så længe, vi satser på forskning. Det område har stået i stampe fra politisk side, mener virksomheder og universiteter.

10. sep 2013

Om temaet

SENESTE NYHEDER