Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodculture.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

2016 » MADTENDENSER 2016

For fremtiden vil sundhed bevæge sig i en retning, hvor det i mindre grad drejer sig om kropsidealet og mere om den indre sundhed. Der vil blandt andet komme fokus på den sunde tarm, fortæller trendforsker Cathrine Gro Frederiksen.

"Jagten på de alternative proteiner er virkelig skudt i gang"

MADTENDENSER 2016 - Cathrine Gro Frederiksen er trendresearcher med god forstand på mad. Hun ser en fremtid, hvor danskernes køkken adopterer den asiatiske umami, sundheden bliver lig med god tarmflora, og så skal det gå hurtigt.

05. jan 2016

”Nu har vi forædt os i glaskål og kærnemælksskum”

MADTENDENSER 2016 - Rasmus Bredahl er kok og indehaver af firmaet Madkonsulenten. Han forudser medvind til totaloplevelser, færre sure nordiske dogmer, og så tror han (stadig) på neurogastronomien.

05. jan 2016

”Plastic og lang transport vil blive set som 'af det onde'"

MADTENDENSER 2016 - Thomas Roland er ansvarlighedschef i Coop. Han tror på, at forbrugerne vil have endnu mere af det 'naturlige' mad i 2016, og at der sker et gennembrud for det længe ventede...

05. jan 2016

MADTENDENSER 2016: Hurtigt, sundt og bæredygtigt

TRENDS - Foodculture har kigget i krystalkuglen for at finde ud af, hvad vi kan forvente os af madåret 2016. Det ser ud som om, at vi skal berede os på endnu flere madbesatte foodies, en proteinjagt,...

04. jan 2016

Om temaet

SENESTE NYHEDER